MALATYA / YEŞİLYURT - Şahnahan İlkokulu

Şahnahan İlkokulu

ŞAHNAHAN MAH. BELEDİYE TEPEHAN CAD. ŞAHNAHAN İLKOKULU YEŞİLYURT/MALATYA
Vizyon
OKULUMUZUN MİSYONU HEDEFLİYORUZ Kİ… Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek. Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi seven moral ve ahlaki değerlere sanata ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz. Misyon bir okulun “Neden varız?” sorusunu cevaplandıran ifadedir. HER FERT BİR DEĞERDİR. ÇOCUK; GELECEKTİR, GÜVENDİR. EĞİTİME AYRILAN HER BİR EMEK, KAYNAK ; KAZANÇTIR.
Misyon
OKULUMUZUN VİZYONU HEDEFLİYORUZ Kİ… Atatürk ilke, inkilap ve ideallerine bağlı, görev ve sorumluluğunu bilen, insanlara ve çevreye saygılı iyi vatandaşlar yetiştirmek. Öğrencilere bilgi kaynaklarına ulaşmayı, araştırmayı öğrenmeyi öğretmek, öğrenilen bilgilerden yeni deneyler, yeni projeler, yeni bilgiler üretebilmek. Öğrenci ve velilerin okulun üyesi olmalarından dolayı kendilerini mutlu hissetmelerini sağlamak. Türk Milli Eğitimine katkıda bulunmak, diğer eğitim kurumlarına örnek olmak. Eğitimiyle, disipliniyle, başarısıyla, spor ve sosyal etkinlikleriyle çevrede tanınan, sevilen ve tercih edilen bir okul; bilim ve kültür merkezi olmak.
Derslik :6<
Öğretim Şekli :ikili
07:30-12:20 12:30-17:20
Soba
ADSL (512 Kbit)
Pansiyon Bilgileri
Yok
0 - Yok
Malatya belediye otobüsleriyle her yarım saatte bir ulaşım mevcuttur.
Yok
Şahnahan Mah. Belediye Tepehan Cad. Şahnahan İlkokulu Yeşilyurt/Malatya