Kurum Adı : Şahnahan İlkokulu
WEB Adresi : http://sahnahanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞAHNAHAN MAH. BELEDİYE TEPEHAN CAD. ŞAHNAHAN İLKOKULU YEŞİLYURT/MALATYA

VİZYON
OKULUMUZUN MİSYONU HEDEFLİYORUZ Kİ… Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek. Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi seven moral ve ahlaki değerlere sanata ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz. Misyon bir okulun “Neden varız?” sorusunu cevaplandıran ifadedir. HER FERT BİR DEĞERDİR. ÇOCUK; GELECEKTİR, GÜVENDİR. EĞİTİME AYRILAN HER BİR EMEK, KAYNAK ; KAZANÇTIR.

MİSYON
OKULUMUZUN VİZYONU HEDEFLİYORUZ Kİ… Atatürk ilke, inkilap ve ideallerine bağlı, görev ve sorumluluğunu bilen, insanlara ve çevreye saygılı iyi vatandaşlar yetiştirmek. Öğrencilere bilgi kaynaklarına ulaşmayı, araştırmayı öğrenmeyi öğretmek, öğrenilen bilgilerden yeni deneyler, yeni projeler, yeni bilgiler üretebilmek. Öğrenci ve velilerin okulun üyesi olmalarından dolayı kendilerini mutlu hissetmelerini sağlamak. Türk Milli Eğitimine katkıda bulunmak, diğer eğitim kurumlarına örnek olmak. Eğitimiyle, disipliniyle, başarısıyla, spor ve sosyal etkinlikleriyle çevrede tanınan, sevilen ve tercih edilen bir okul; bilim ve kültür merkezi olmak.

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 199
Öğretim Şekli : ikili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:00-11:50 12:00-16:40
Derslik Sayısı : 6 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (512 Kbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Yok
Pansiyon Bilgisi : Yok
Isınma Şekli : Soba

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 15 km
Ulaşım : Malatya belediye otobüsleriyle her yarım saatte bir ulaşım mevcuttur.
Servis Bilgisi : Yok
Yerleşim Yeri Bilgisi : Şahnahan Mah. Belediye Tepehan Cad. Şahnahan İlkokulu Yeşilyurt/Malatya

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR