MALATYA / YEŞİLYURT - Şahnahan İlkokulu

Mrt

Türk Kızılay Derneği tarafından okulumuza, Gazzeye yaptığı yardımlarından dolayı teşekkür belgesi verilmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve  Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri

Ara

Okulumuz da Yerli Malı Haftası Etkinlikleri çerçevesinde yerli ve milli gururumuz TOGG öğrencilerimizle buluştu.

Ekm

Okulumuzda 19 Ekim 2023 Perşembe günü Prof.Dr. Gökhan TUNCER'in katılımı ile İnsan Hakları ve Demokrasi konulu Tübitak bilim söyleşileri gerçekleştirilecektir

İngilizce Sokağı Etkinliğimiz

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK´ün vefatının 84. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenledik. Saat 09:05´te saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programımıza öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle devam edildi. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etlinlikleri kapsamında okulumuzda ''Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı'' yapıldı.  Tüm öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde okul binasını düzenli bir şekilde tahliye ettiler. Önceden belirlenen toplanma alanında halka oluşturularak yoklama yapıldı. Eksik bir öğrencimiz ve personelimizin bulunmadığı görüldü.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Gününde farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmenlerimiz tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili bilgilendirme yapıldıktan sonra yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE İŞLEDİK. ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANDIK.